Welcome to our online store

Mikro i Makro (EI)

Bolbi makro NPK 500ml - Trenutačno nedostupno
 
Bolbi mikro CSM+B 500ml - Trenutačno nedostupno
Bolbi makro NPK je balansirana mješavina makroelemenata za biljne akvarije. Sadrži dušik, fosfor i kalij u optimalnim omjerima. Gnojivo je namijenjeno za srednje do gusto zasađene biljne akvarije s dobrom cirkulacijom vode i u koje se dodaje CO2. Uz Bolbi makro NPK preporuča se i dodavanje mikroelemenata za zdrav rast akvarijskog bilja.
Primjena: Bolbi makro NPK se koristi 3 puta tjedno, odnosno svaki drugi dan (kada se ne dodaju mikroelementi). Preporučena doza je 1,3 ml (jedan pritisak na pumpicu) na 10 l vode. Gnojenjem ovom metodom (EI) preporuča se redovita izmjena vode od 50% svakih 7 dana.
Bolbi mikro CSM+B je balansirana mješavina mikroelemenata za biljne akvarije. Sadrži magnezij, bakar, željezo, mangan, molibden, cink i bor u optimalnim omjerima. Gnojivo je namijenjeno za srednje do gusto zasađene biljne akvarije s dobrom cirkulacijom vode i u koje se dodaje CO2. Uz Bolbi mikro CSM+B preporuča se i dodavanje makroelemenata za zdrav rast akvarijskog bilja.
Primjena: Bolbi mikro CSM+B se koristi 3 puta tjedno, odnosno svaki drugi dan (kada se ne dodaju makroelementi). Preporučena doza je 1,3 ml (jedan pritisak na pumpicu) na 10 l vode. Gnojenjem ovom metodom (EI) preporuča se redovita izmjena vode od 50% svakih 7 dana.
Primjer doziranja: Ponedjeljak - mikro, utorak - makro, srijeda - mikro, četvrtak - makro, petak - mikro, subota - ništa, nedjelja - izmjena vode pa doziranje makro.
U ponudi i refili - Bolbi makro NPK i Bolbi mikro CSM+B
Bolbi makro NPK refil (za 500ml) - 4.00 €
Bolbi mikro CSM+B refil (za 500ml) - Trenutačno nedostupno

Bolbi makro NPK refil sadrži: KNO3 - 47g, KH2PO4 - 7.17g, K2SO4 - 25g
Bolbi mikro CSM+B refil sadrži: Plantex CSM+B - 30gCopyright © 2023. Bolbi Aqua - All Rights Reserved

Proudly powered by Blogger